fbpx
 

Wij hebben twee prachtige zalen die beschikbaar zijn voor verhuur dans- en muzieklessen, training, presentaties en workshops. Wilt u graag een van onze zalen huren? Neem dan contact met ons op via de mail of het contactformulier.

Zaal 1 (120m2) is een zaal met een donker thema, zwarte wanden en een spiegelwand. De zaal beschikt over een goede muziekinstallatie en kan rond de 35 mensen bevatten voor een dansles of workshop. Voor een presentatie of als mensen niet de ruimte nodig hebben om veel te bewegen kan de zaal ongeveer 70 mensen aan. De afmetingen zijn 8m x 15m. Er is genoeg licht als dit nodig is door behulp van spots en TL-lampen.

Zaal 2 is een zaal met een licht thema, witte wanden en een spiegelwand. De zaal beschikt over een goede muziekinstallatie en kan rond de 30 mensen bevatten voor een dansles of workshop. Voor een presentatie of als mensen niet de ruimte nodig hebben om veel te bewegen kan de zaal ongeveer 60 mensen aan. De afmetingen zijn 11.5m x 8.5m. Er is genoeg licht als dit nodig is door behulp van spots en TL-lampen.

Het pand is makkelijk te bereiken vanaf de snelweg en zit aan de Damsterdiep.

Voor meer informatie over de huur van de zaal en voor prijzen kun je contact met ons opnemen met behulp van de gegevens op de contactpagina.

Facebook2k
YOUTUBE
Instagram2k