Marthe Vangeel Dancehall Workshop 24 Maart

Op 24 Maart, van 14:00 tot 15:30, presenteren wij een unieke Dancehall workshop van Marthe Vangeel. De workshop is in onze danschool in Groningen. Marthe is afkomstig uit België en kwam tien jaar geleden naar Nederland om te studeren. Ze zag dat Dancehall in Nederland niet heel bekend was dus besloot ze om Dancehall te oefenen. Na hard te hebben getraind perfectioneerde ze haar skills en begon met het geven van workshops en danslessen.

Dancehall is veel meer dan een dansstijl voor haar, het is tevens een manier van leven. Marthe heeft in korte tijd dancehall kunnen vertegenwoordigen in verschillende landen en steden, zoals New York, Italië, Rusland, Frankrijk, Colombia. Daarnaast heeft ze gewerkt als assistent choreograaf bij So You Think You Can Dance en Xite.

Marthe geeft veel les in het buitenland. Met haar dancecrew ‘SCANDALIZE CREW’ reist ze van hot naar her om mensen te introduceren tot dancehall en nieuwe dingen te leren over de cultuur. Nu komt zij naar onze Dansschool in Groningen om haar kennis te verspreiden en door te geven. Tickets kun je vinden op deze pagina.

Nog meer videos van Marthe Vangeel vindt je hier. We hebben Early Bird Tickets en normale tickets beschikbaar gesteld. De Early Bird is alleen tot 22 februari te koop en is €15. De normale ticket is €20, dit betekent dat je een goede korting hebt als je nu alvast je ticket haalt!

Please follow and like us: